Hem > Sätra Brunns krönika > Reprint

Reprint

Sätra Brunns krönika finns också att köpa som en fysisk (häftad) bok genom den internationella onlinebutiken Amazon. Tyvärr går det inte att beställa boken från en svensk leverantör. I väntan på att Amazon lanseras i Sverige så hänvisar vi nedan till brittiska Amazon. Sidan är på engelska och betalning sker i brittiska pund.

66e05aa46804551827f833eca89ef57c.jpg

Visa bokens produktsida hos Amazon

Utgivare: EOD Network
ISBN: 978-32-260147-6-1

 

Det finns ett sätt att beställa boken från en svenskspråkig sida och betala i svenska kronor. Detta kan endast göras direkt från EOD-nätverket. Beställ boken via länken nedan (användarkonto krävs), därefter måste du skicka ett mejl till Peter Sjöqvist och be om 

  1. Beställ boken hos EOD-nätverket
  2. Avbeställ digitalisering (öppnas som ny e-post)

 

Observera för båda alternativen att boken säljs som kommersiell produkt av en extern aktör - Brunnsmuseet får inte betalt för att informera om produktens tillgänglighet och kan inte heller hållas ansvariga för prissättning, leveransvillkor, med mera.

 

Originalutgåva

Originalupplagan av Sätra Brunns krönika finns av naturliga skäl inte längre till salu. Enstaka exemplar kan dyka upp på antikvariat, för den som önskar ”äkta vara”. Annars finns boken vid olika bibliotek, såsom Carolina Rediviva i Uppsala (behöver beställas från magasin), Västerås stadsbibliotek och Västerås läns museum.

Utgivare: Almqvist & Wiksell (I distribution)

LIBRIS-sök bibliotek som har originalutgåvan

 

 

*** 

Sätra Brunns krönika →

» Tersmeden - ett författarporträtt →

» Digital utgåva →

» Fysisk utgåva →

» Bilagor och extramaterial →

***