Hem > Lansering av Omeka 9 november 2019

Lansering av Omeka 9 november 2019

Brunnsmuseet har tagit fram en webbplats som samlar bilder och berättelser från Sätra Brunn. På omeka.brunnsmuseet.se kan du hitta mängder av bilder och berättelser från brunnens långa historia. Du kan bläddra och söka bland bilder, förkovra dig inom en specifik samling eller besöka våra digitala utställningar, som sammanfattar Brunnsmuseets tidigare sommarutställningar.

Genom att lansera webbplatsen Omeka öppnar vi möjligheten att dra nytta av åsikter och kunskap från våra besökare. Vi hoppas därför att du som besökare är flitig att kontakta oss om du hittar något som kan kompletteras, förtydligas eller behöver ändras. Nu är du med och formar berättandet för kommande generationer!

Du kan här söka i museets samlingar, genom att gå till sidan ”Bläddra objekt” och sedan ”Sök objekt”. Du kan även använda sökrutan längst ned under navigeringsmenyn på dator eller just under navigeringsmenyn om du använder mobiltelefon.

Tillbaka till startsidan

 

Upphovsrätt

Grundprincipen är att allt som finns på Omeka ska vara fritt att återanvända. Majoriteten av fotografiska bilder och fotografiska verk är på grund av ålder inte längre begränsade av upphovsrätt, och Brunnsmuseet gör inga nya anspråk på materialet genom att ha digitaliserat och gjort det tillgängligt på denna webbplats.

Brunnsmuseet är ett ideellt museum. Vi försöker så långt vi kan att hitta och attribuera fotografer, men för det mesta så vet vi inte vem som har tagit en bild. Har du frågor kring upphovsrätt eller vill göra anspråk på en bild, skicka e-post till omeka@brunnsmuseet.se.